duminică, 10 octombrie 2010

O studentă din Moldova e Miss în Italia!

E bine cunoscut faptul că moldovencele sunt femei cu adevărat frumoase şi sunt apreciate pentru farmecul lor oriunde merg. Lilia Dumitraşco (20 de ani) a avut norocul de a fi printre cele şase finaliste ale unui concurs de frumuseţe din Italia, în toamnă urmând să participe la bătălia pentru marele titlu. Deşi este singura fată străină din concurs, Lilia are încredere în propriile forţe.

Pasiunea pentru modelling o are de mulţi ani, încă de pe când lua parte la mici concursuri, ca „Miss Liceu”, „Miss Tabără” şi reuşea de fiecare dată să ajungă pe podium. „Este o fire foarte ambiţioasă şi curajoasă, aşa că nu ne-aam mirat când ne-a
anunţat că vrea să-şi continue studiile la o universitate din Italia. Acum este studentă la Facultatea de Inginerie Gestională la o universitate din Parma, reuşind, totuşi, să-şi facă timp şi pentru marea sa slăbiciune – modelling-ul”, ne povesteşte sora sa mai mare, Veronica.

Este singura străină din marea finală
De la „Miss Tabără”, Lilia a început să se înscrie la adevărate concursuri internaţionale. Despre „Miss Blumare 2010” fata a aflat întâmplător şi nu a ezitat să-şi încerce norocul. „Acest concurs este unul destul de renumit în Italia şi la el poate participa orice fată, indiferent de ţara de origine. A trecut cu succes toate semifinalele şi acum este nespus de fericită că a reuşit să ajungă printre finaliste, mai ales că e singura fată străină. Italiencele sunt frumoase, însă le lipseşte acel „ceva” pe care doar basarabencele îl au”, mai spune Veronica, mândră de succesele surorii sale mai mici.

Îşi petrece toate vacanțele acasă
Luna octombrie va fi pentru Lilia una plină de emoţii. Fata urmează să facă o croazieră pe un vapor în câteva ţări, precum Franţa, Spania şi Tunisia, acolo urmând să aibă loc şi finala concursului. Şase fete, una mai frumoasă decât alta, vor da startul bătăliei pentru cel mai important premiu – contracte cu agenţii de modelling, dar şi faima de a fi învingatoare. Cel mai mare vis al fetei este să participe la „Miss World” şi să-şi petreacă vacanţele acasă, acolo unde se simte cel mai bine. „Acolo este familia, iubitul şi toate persoanele la care ţine. În timp ce toată lumea alege destinaţii exotice, Lilia vine în Moldova ori de câte ori are ocazia”, conchide Veronica.

S.D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu