duminică, 12 decembrie 2010

Dan Bălan refuză să vină la „Şlagărul Anului“

Artistul de origine basarabeană a participat în concurs cu piesa „Chica Bomb". Al treilea an la rând, Dan Bălan, alias Crazy Loop, nu vine la gala de premiere a celor mai bune piese ale anului, deşi fanii continuă să-l voteze.


Organizatoarele spun că începând cu anul viitor, Dan Bălan nu va mai fi inclus în lista participanţilor. „Lumea îşi dă voturile în zadar, pentru că faimosul Dan nu binevoieşte niciodată să vină la spectacol. Începând cu anul viitor, nu-l vom mai invita", menţionează Nona Marian, fosta solistă a trupei „Fresh".
În urma sms televotting-ului, cel mai mare punctaj l-a acumulat însă interpreta Angelica Sârbu, cu piesa „Două inimi pe zăpadă". Artista a fost urmată de Valentin Boghean, autorul baladei de dragoste „Boschetar" şi de Vitalie Dani, cu piesa „Nu-mi pare rău".

„Şlagărul Anului", sponsorizat de organizatoare
Aflat la cea de-a treia ediţie, gala celor mai bune piese ale anului este sponsorizată de cele două organizatoare, Aura şi Nona Marian. Interpretele spun că anul acesta nu le-a reuşit să obţină nicio scutire de taxe sau ajutor din partea Ministrului de Cultură, Boris Focşa. „Toţi banii investiţi pentru organizarea evenimentului îi scoatem din buzunarele noastre. Am trimis nenumărate scrisori celor de la Ministerul Culturii, însă nu am primit niciun răspuns. Tot ce vom câştiga noi vor fi banii din vânzările de bilete pentru concert, care vor costa cu 50 de lei mai mult decât anul trecut", a declarat organizatoarea, precizând că la ediţiile precedente singurul ajutor l-au primit de la Valentin Goga, directorul Palatului Naţional, care le-a scutit de o parte din costul pentru închirierea sălii.

Gala, care va avea loc în data de 17 decembrie curent va aduna pe scena Palatului 25 de interpreţi. Piesele acestora, devenite şlagăre la posturile radio autohtone, au fost alese de public, în urma unui sms televotting. „Spre deosebire de alte spectacole de premiere, noi oferim publicul să aleagă ce le place. Astfel, vom premia piesele, nu artiştii. Este bine să le dăm posibilitatea şi celor începători să se afirme", conchide Nona Marian.

Stela Danila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu