miercuri, 1 decembrie 2010

Sarah Connor, impresionată de obiceiul moldovenilor de a dărui flori

Sute de fani au venit în această seară la Palatul Naţional să vadă şi să asculte live vocea renumitei interprete, Sarah Connor. O mare de flori, aplauze interminabile şi declaraţii de dragoste din partea spectatorilor au creat o atmosferă caldă pe tot parcursul spectacolului.


Aşa cum a promis astăzi în timpul conferinţei de presă, Sarah Connor a interpretat piese din albumul său nou „Real Love", dar şi hituri mai vechi, precum „From Sarah with love" sau „Skin on skin". Baladele de dragoste au fost cele care au prins cel mai bine la public, facându-i pe oameni să se ridice în picioare şi să cânte la unison cu artista. La fiecare sfârşit de piesă Sarah s-a ales cu buchete de flori, gest care a impresionat-o. „Nu am mai întâlnit aşa ceva la nimeni, europenii nu dăruiesc niciodată flori. Sunteţi excepţionali".

I-a plăcut spontanietatatea basarabenilor
Spre finalul concertului, Sarah a mai mărturisit că i-a plăcut foarte mult spontanietatea oamenilor de la Chişinău. „Am avut parte de momente fascinante astăzi. Voi purta cu mine mereu zâmbetele voastre", a declarat artista, care a părăsit Republica Moldova imediat după spectacol.
Cântăreaţa de origine germană Sarah Connor este apreciată în întreaga lume pentru vocea ei excepţională. Una din cele mai renumite piese semnată chiar de interpretă este „From Sarah With Love". Ea a concerat în această seară pe scena Palatului Naţional din Chişinău, în cadrul turneului european de promovare a noului său album, "Real Love".


Stela Dănilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu