marți, 23 noiembrie 2010

Cele mai frumoase iubiri

V-ati gandit vreodata ca povestea dumneavoastra de dragoste, mai fericita sau mai trista, poate deveni subiect de carte?

Ca mii de femei din lumea asta se pot regasi in cuvintele voastre, scrise pe un blog intr-un moment de incrancenare in care simteati nevoia sa impartasiti cuiva fericirea sau durerea voastra?

Ei bine, Alice Nastase, redactor-sef al revistei Tango, a strans cele mai frumoase povesti de dragoste primite de la cititoarele sale si le-a legat intr-un volum.

Astfel, au prins viata “Cele mai frumoase iubiri”, traite cu patima si scrise cu har de Alice Nastase, Simona Catrina, Aurora Liiceanu, Oreste Teodorescu, precum si de alti editori consacrati, colaboratori pretiosi si cititori talentati ai revistei Tango.

Iata ce spune autoarea, in prefata cartii: "“Primeam la redactie povesti de dragoste impresionante in care m-am regasit intr-o forma sau alta. Pe unele le-am citit zambind, pe altele cu ochii incarcati de lacrimi si pot spune cu sinceritate ca pe multe dintre ele am fost invidioasa".


Am citit cartea pe nerasuflate. Sunt povesti de viata, povesti care oamenii le-au trait, si, in mod altruist, le-au impartasit cu altii.

V-o recomand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu